Nail Articles

Magazin web de produse de unghii false:9-17
0731.920.150
Livrare gratuita pt comenzi ce depasesc 150 Ron + TVA
Home » Blog »
Au spus despre noi
2012-01-18 - vaidaana@yahoo.c
Este in regula.
2012-01-12 - tamascristiana
colectorul de praf este foarte bun si foarte util in munca fiecarei manichiuriste,intradevar isi face treaba foarte bine
2012-01-11 - maryy
sunt f bune dar trebuie sa fi experimentat, nu prea sunt bune ptr incepatori
2012-01-10 - ralucab
Foarte buna.
2012-01-07 - Eny2012
straluceste foarte frumos, pensula este un pic cam rigida, tare, ar fi fost mai bine sa fie mai moale pentru o aplicare mai usoara, dar produsul este foarte bun
box_catalog_pic_alt
Unghii False Club
Cele mai noi nail art
Pink Cadillac Professional Nails
Categorie:
Tehnician Unghii:
Tara:
Ungaria
Cele mai bune
Pink Cadillac Professional Nails
Categorie:
Tehnician Unghii:
Tara:
Slovacia

Interviu - Irimi Ilona trainer autorizat unghii tehnice


  • Cum ai intrat in contact cu firma Diamond Nails?


    In anul 2009 am luat legatura prima data cu firma Diamond Nails,cautand produse de unghii false.Pe atunci la Oradea se gaseau numai geluri UV forte scumpe si de proasta calitate.Am inceput sa caut pe internet, asa am dat de aceasta firma. Am gasit la Debretin 2 magazine de produse unghii false, dintre care mi-a placut cel mai mult magazinul Diamond Nails.Aveau si atuncI magazinul propriu, unde se vandeau numai produse Diamond Nails, in plus toti angajatii erau simpatici la prima vedere.Eu imi doream sa lucrez cu o singura firma , cu care sunt si eu si clientii mei multumiti.Asa am ales produlele Diamond Nails.

Cum ai descrie stilul tau de predare?


Este foarte important sa-ti placa marca pe care o reprezinti , sa ai incredere in ea si sa iubesti meseria .Eu predau cu multa placere si am incredere in produsele Diamond Nails.Am creat propriul meu stil de munca cu aceste produse care da rezultate de calitate. As dori sa impartasesc acesta metoda cu cat mai multe lume, ca sa poata folosi cat mai multi produsele Diamond Nails cu success.

Ce planuri ai pe viitor?


In viitor accentul o sa pun pe perfectionarea proprie si la predare.As dori sa calatoresc cat mai mult cu ocazia cursurilor unde pot sa predau.As dori sa ajut sa cresaca brandul Diamond Nails ,sa particip la perfectionarea calitatii produselor si la dezvoltarea produselor noi.

LiveZilla Live Help